Restaurant Babette på Facebook

Aktuelt på Babette

Velkommen til...

Babettes mere eller mindre aktuelle ting...

Babette blev Årets Restaurant 2017 og Patrick Godborg blev Årets Souchef! Klik her og læs mere her fra SN.

Babettes Julebud 2017

Årets vildtret 2016 - Jesper Dams Hansen, Babette

Jesper og hans medhjælper Mikkel (H. Olsen) gjorde det flot på Søholt til Årets vildtret - det blev til en flot førsteplads! 

 

Tillykke herfra!

Se mere her

Tillykke til Patrick og Sebastian

Kartoffelprisen 2016 landede i hænderne på Babettes Patrick Godborg med Sebastian som hjælper - godt gået og fint, at Babette igen vinder...

Stort tillykke!

Se mere her

Helle Brønnum giver 6 stjerner

Helle Brønnum Carlsen rystede ikke meget på hænderne, da hun dryssede de maksimale 6 stjerner ud over sin oplevelse og anmeldelse for Smag og Behag fornyligt. 

Læs anmeldelsen her >

Se mere her

Nomineret til Årets Ret

Knapt har vi sluppet Vivi med øjnene efter en fin optræden i TV2s Madklubben før hun rammer medierne igen; denne gang er hun nomineret som en af de danske topkokke med en ret i konkurrencen på søndag om Årets ret og som der står, så er Vivi..:"en kærkommen gæst som repræsentant for både provinsen og kvindelige kokke."

Klik her og læs mere om konkurrencen og de nominerede retter...

9. september

Vivi Schou i Madklubben på TV2

Det er jo sjældent, at gæsterne på Babette overhovedet ser Vivi - hun koncentrerer sig om køkkenet og lader maden tale. Den 9. september er det Vivis tur til at være i centrum i udsendelsen Madklubben, så dér er en mulighed for at se lidt mere til vores dygtige køkkenchef;

Klik her og se mere om Vivi Schou på TV2.

Kulturpris til Babette

Ja, som en del efterhånden har opdaget, så fik Vivi og Henrik jo tildelt en meget fornem og lokal anerkendelse, nemlig kulturprisen i Vordingborg. Årets tema var Mod - og netop modet til at gå mod strømmen og stædigt holde fast på, at det kan lade sig gøre at have en gourmetrestaurant langt fra hovedstaden har Vivi og Henrik haft i mange år. 
Læs mere om prisen her i artiklen fra Sydsjællands Tidende, hvor billedet også er sakset fra..:
http://www.sydtid.dk/vi-laver-ikke-kunst-vi-laver-mad

Klik her og læs mere om Babette og Kulturprisen i Vordingborg 2014

Restaurant Babette indfører mulighed for online booking af bord

Online booking på Babette

Vi er blevet højteknologiske og tilbyder nu vores gæster mulighed for at booke bord online - 24/7 hele ugen! Den opmærksomme læser har spottet de blå link-kasser til højre på siden - et klik her fører til Dinner Booking, hvor man ganske enkelt vælger dato og antal gæster og føres sikkert gennem en bestiling.

Den helt store fordel er naturligvis, at man nu også kan bestille bord de dage, hvor vi har lukket, og hvor vi fx er optaget på tlf...

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i, hvad der sker - og besøg os også gerne på vores Facebook-side...

Restaurant Babette

Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk