Babettes årskalender for 2019

Her finder du en oversigt over en stor del af de arrangementer, som Babette afvikler hen over året - lige fra temaaftener over kulinariske rejser med gæstekokke til vores traditionelle juletur på Stars. Tjek kalenderen og book hellere i god tid.

20. september: Kokketræf på Babette

Vi inviterer en perlerække af Babettes, landets og dermed også verdens bedste kokke til et sensommer-kokketræf, hvor de får lov til at boltre sig med hver deres ret, og det plejer at være sjovt både i køkkenet, for restauranten og ikke mindst for gæsterne.

Menuen og navnene følger senere...


Book bord til kokketræf på Babette >

Oktober - efterårsferien: Østers...

I uge 42 fra onsdag til og med lørdag..:

I gamle dage hed den kartoffelferie nogen steder og andre steder roeferie. Uanset hvad, så har vi været til østersfestival i Vadehavet og samlet en masse østers. Derfor serverer vi 3 retter med østers og et glas bobler kr. 495,-

Book bord til østersdage på Babette >

Halloween på Restaurant Babette: 

Torsdag den 31. oktober udfordrer vi alle, der tør, til at spise ude denne uhyggelige aften.
Alt kan ske. Kommer du udklædt, giver vi et glas " bloody mary ".
Mad og drikke (se menuen på vores hjemmeside ugen før).
Pris pr. kuvert kr. 795,-


Book bord til Halloween på Babette >

Lørdag den 9. november er dagen før dagen for Morten : 

11. november højtideligholder man Martin af Tours begravelse. Vi kender ham nu mere som Morten, og historien er som bekendt, at han af beskedenhed gemte sig blandt gæssene, da folket ville udnævne ham til biskop. De larmede dog så meget, at han blev afsløret. 
Gås er man gået lidt væk fra, og vi sætter i lighed med mange andre and på menuen... Sæt kryds og book bord til en hyggelig Mortens Aften på Babette.

Book bord på Babette >

Tak!

Torsdag den 28. november sætter en masse amerikanere sig til et veldækket bord - både i USA og mange andre steder. Også Danmark har taget den amerikanske udgave af høstfesten til sig og fejrer det med en overdådighed af 

farseret kalkun, tranebærsauce, æbler, hummer, efterårets grøntsager og græskartærte... 

Vi byder på Babettes egen udgave af menuen, men farseret kalkun kommer med garanti på menuen. Sæt kryds i kalenderen og sig tak til en, du holder ekstra af, med en invitation til Thanksgiving på Babette.

3 retters middag - pris pr kuvert kr. 495,-

Book bord på Babette >

Babette på Stars - firmafesten???: 

6. og 7. december holder vi en næsten klassisk julefest, hvor vi sørger for klassisk julemad Babette-style med sild, laks, torsk med syltede grønne tomater, juleand, ost og ris a la mande. Øl, vand og vin er ad libitum, og når vi har spist, kører vi alle i samlet flok på Stars - dans til livemusik...
Pris pr. kuvert kr. 995,- (incl moms.)


Og hey; bare et godt råd - book i rigtig, rigtig god tid, for vi havde udsolgt både forrige år og sidste år...


Book bord på Babette >