Babettes årskalender for 2019

Her finder du en oversigt over en stor del af de arrangementer, som Babette afvikler hen over året - lige fra temaaftener over kulinariske rejser med gæstekokke til vores traditionelle juletur på Stars. Tjek kalenderen og book hellere i god tid.

25. januar 2019 - start kl. 19.00;
Micheaud og de fantastiske vintertrøfler

Som sidste år har vi den store ære at have fået JA fra Michel Micheaud, som igen kommer og er gæstekok med verdens bedste vintertrøfler.
5-retters menu med vine og ikke mindst kommentarer; 1.595,-!
Book hellere i god tid - bare et godt råd;-)

Book bord her >

14. februar 
Valentine's Day

3 retter med kærlighed som overskrift og 1 glas glade bobler - 425,- kr.

Book bord til Valentine's Day på Babette her >

Vinterferien uge 7 og 8 - for hele familien

Det er jo lid forskelligt fra kommune til kommune, hvordan vinterferien ligger. Har man brug for lidt lækkert i de to uger, så frygt ikke - Babette sørger for en skræddersyet menu:
Fish and Chips
Kalvesteg serveret 'family style'
Candy Floss til dessert
Pris pr. kuvert 385,-

Book bord her >

16. marts - Søren Gericke fortolker H. C. Andersen

To kendte personligheder på hver deres måde - Søren Gericke gæster os med en fortælling rundet over H. C. Andersens rejser rundt på de sydsjællandske godser, hvor han skrev for mad og logi.
Vi arbejder stadig på formen, men det bliver godt.

Book bord til Gericke på Babette >

April - Babettes Gæstebud

På utallige opfordringer tryller vi igen Babettes Gæstebud i al sin fremragende enkelthed. Mere følger, men menuen følger forlægget vores versionering af..:

Skildpaddesuppe.
Blinis Demidoff med kaviar.
Vagtler i sarkofag med foie gras og trøffelsauce.
Oste fra Auvergne i Frankrig.
Baba med rom og frisk glaseret frugtsalat.


Henrik runder kælderen og henter nogle af de helt store frem...

Book bord til Babettes Gæstebud på Babette >

Maj - asparges og andre gode grøntsager

På Lolland har Gert Lünekilde sat intet mindre end 50.000 asparges, og ved siden af det tryller han fremragende grøntsager og urter frem af den fede lollandske muld.

Det fejrer vi vanen tro med et par aftener i grøntsagernes tegn. Der plejer altså at være udsolgt, så et godt råd vil være at booke i god tid, så snart vi har datoerne på plads...

Book bord til Aspargesaftener på Babette >