Respekt og økologi på Babette

Hos Restaurant Babette handler vi helst økologisk. Og heldigvis er det de senere år blevet nemmere og nemmere at finde producenter af både økologisk kød, økologiske grøntsager og økologiske mejeriprodukter.
Et afgørende krav fra vores side er, at kvaliteten er i top, og for producenter af kød og mejeriprodukter desuden, at der i enhver henseende er taget hensyn til dyrenes velfærd.

Vi handler meget gerne hos mindre, lokale producenter, og har her fundet nogle rigtigt gode samarbejdspartnere, som forsyner os med både mejeriprodukter, lam, svin, fjerkræ, kalve- og oksekød, alt sammen produceret økologisk, og med kvaliteten og dyrenes velfærd i højsædet.

Vi henter også mange grøntsager hos små lokale avlere, igen mennesker, som brænder for deres produkter og er i stand til at levere økologiske produkter i stabil høj kvalitet.

På Restaurant Babette behandler vi både vores gæster og vores råvarer (og medarbejdere med, for den sags skyld) med respekt. Økologiske kvalitetsprodukter er til gavn for naturen og til glæde for gæsten, og så er det jo en fornøjelse at arbejde med tilberedning og servering.

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk