En del år på bagen

Restaurant Babette er etableret i 1991 og har til huse på en bakketop i udkanten af Vordingborg lige op ad TV2 Østs bygning og med fin udsigt over hele byen ned mod Gåsetårnet og Storstrømmen.

De første år var det lidt op ad ad bakke med en gourmetrestaurant i Vordingborg, men efterhånden fik Babette etableret sig og vendepunktet kom i slutningen af 90'erne, da Politikens Jonna Dwinger gav Babette 5 kokkehuer og Den Danske Spiseguide senere kårede restaurant Babette som årets restaurant.

Siden har succesen været konstant med flotte anmeldelser og heldigvis ligeså mange glade gæster i restauranten. Med årene har Babette udviklet sig til at være en af landets mest erfarne leverandører, når det handler om selskaber i alle størrelser. I flere år har man samarbejdet med Claus Meyer og Erwin Lauterbach omkring afviklingen af selskaber i Øksnehallen.

Og de senere år har Babette leveret mere end 50.000 kuverter ud af huset til selskaber på både slotte, herregårde, baggårde og ødegårde - for slet ikke at tale om alle mulige andre steder, hvor gæsterne ønsker at holde selskab.

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk