Babettes årskalender 2018

FEBRUAR

Den 25.: Kokkeskole

ALT UDSOLGT.

MARTS

Den 24.: Vinderretterne
Vi byder på det beviseligt bedste fra nogle af årets konkurrencer med Babette folk i front:
Vinderretterne fra Årets kok, årets souschef, Skills, Østers fra Fanø og Årets kokkeelev.

Pris 1595 kr. for hele pakken med vinder retter  og vine 

APRIL

Den 20.: DESSERT - AFTEN
Til jer, der elsker dessert fra os, der elsker dessert:-).
forret og hovedret, efterfulgt ef 4 skønne desserter

Menu.

Stegt sandart porre og camille sauce 

*

Poullard de Bresse med hvidløgs emoulission, urter

*

Passions Souffle.

*

Havesyre - creme fraisse, citrus urter

*

Rødbede - citrus - æble og lakrids 

*

Marsala "Tiramusu"

 

Menu 595,-
Vine 395,- " hvid - rød og 2 gl. dessert 

MAJ

Den 11. og den 12.: ASPARGES OG GRØNT
Menu med fokus på asparges - tilsat en masse dejlig grønt,fisk og
kød fra lokale producenter.
En glad aften med velkomst, 6 - 7 serveringer samt Vin/ saftmenu 1.495,- pr. kuvert
(De lokale producenter vil være tilstede)

Den 24.: HERREAFTEN
Cote de boeuf, oste og rhonevine
Pris pr kuvert 695,-
( Damer er også velkommen )

JUNI

Den 9.: Åben Havn på Nordhavnen.
Cafe Oskar servere" havets frugter" med godt brød og hjemmeslået mayo.
Pris pr kuvert395,-

Den 15. og 16.: ÅRETS RESTAURANT
Vi genskaber nomineringsmiddagen,som vi vandt med
10-14 serveringer, formidable vine og drikke.
Kaffe/the og avec
Pris pr. kuvert 1.998,-

Den 23.: Sankt Hans
Grillen er tændt på Cafe Oskar

JULI

Den 4. t.o.m. den 14 juli: Optakt til festugen.
Fjordrejer, Pighvar og Bær-dessert.
Kr 595,-
Terrassen er åben.

AUGUST

Den 17. og 18.: FISK OG SKALDYR
Verdens bedste fisk og skaldyr.10 serveringer,liflige vine og drikke.
Kaffe/the, Petit four: (nok en god idé at bestille i god tid) 
Kr. 1.895,- pr kuvert

OKTOBER

Den 11: Herreraften
Velhængt oksehøjreb og bearnaise. Oste og et udvalg af Rhonevine.
Pris pr. kuvert 495,-
P.S Damer er velkomne!

Den 17. -20.: Østersfestival.
Vi er til østersfestival på Fanø d. 15 0g 16.
Vi vil samle en masse dejlige østers og tage med til Vordingborg og dele dem med jer på Babette.
To - tre serveringer med østers og et glas bobler: kr. 495,-

November

Den 10.: Mortens Aften
Der vil være helstegt and på menuen.
Se hele menuen på vores hjemmeside 14 dage før.

Den 22.: Thanksgiving
3 retter med bla. hel farseret kalkun til hovedret.
Pris pr kuvert 495,-

JUL
Vi starter op med julemenuer d. 23-11
(Se menuerne på vores hjemmeside omkring medio september)

Fredag og Lørdag D. 7 - 8 Dec 
STARS OG JULEBUFFET
Start kl 18.00 på Babette.
Klassisk jul med sild, laks, torsk, and, ost og meget andet.
Øl, vand og vin ad libitum
Transport
Livemusik på STARS

Pris pr kuvert. 895,-

P.s Meld til i god tid.

Flere arrangementer vil poppe op i løbet af året.
Tilmeld og hold øje med nyhedsbrevet

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

babette@pc.dk