Babettes klassiker

Den rustikke jule menu.

Bagt Vesterhavstorsk med syltede grønne tomater

Confit af andelår med kål og rødvinssauce

Risalamande anno 2017 m. hybenrose og lavendel

Pris pr. cou 425 kr.

Tilkøb

Sildetallerken med æble/karry-dressing á 95 kr.

Vacherin Mount d´Or ”Juleost” med kvæde og nødder á 125 kr.

Ring 55 34 30 30 og book bord.

Babette & Stars

Stars julefrokost 1. og 2. december

Silde tallerken med æble- karry dressing

Gravad laks med dild – sennep

Røget Laks med fennikel og æg

Riletté af Gris  med persille og løg

Bagt Vesterhavstorsk med syltede grønne tomater

Confit af  andelår  med kål og rødvinssauce

Vacherin Mont d´Or ”juleost ” - kvæde og nødder

Risalamande anno 2017 m. Hybenrose og lavendel

 

Pris pr. cou 895 kr. inkl. øl og vin

samt entre på Stars

                                

Ring 55 34 30 30 og book bord.

Julemenuerne på Babette 2017

Babettes julebud i 2017 serverer vi
fra den 6. Dec og frem til den 23. december. 

Babettes julebud 2017

 

Den Gastronomiske menu.

Serveres fra d. 6. dec – 23 dec.

 

Consommé – Rogn - Jordskok

*

Jomfruhummer – Espelette – Grøn tomat

*

Pighvar – Hollandaise – Kål

*

Selleri – Trøffel – Hasselnød

*

Foie gras - Fermenterede bær – Krydderkage

*

Fransk Ungand – Rødbeder – Gl. Dansk

*

Vacherin Mont d´Or ”juleost ”  - Kvæde og Nødder

*

Pære – Varme Krydderier - Chokolade

 

Alle retter kan naturligvis købes enkeltvis 

Pris pr. kuvert
Menu.                                            Vinmenu
8 retter 875 kr.                            775 kr.
5 rettter 625 kr.                           525 kr.
3 retter 525 kr.                            425 kr.

Køre-vinmenu (mindre/smage-glas) - 100 kr. mindre end vinmenuen

Taxa-vinmenu (vin ad libitum) - 100 kr. mere end vinmenuen

Opgraderet vinmenu: udvalgte topvine - 200 kr. ekstra på vinmenuen.

Flaskevis vin fra 285 kr.

Ring 55 34 30 30 og book bord.

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk