Vi skruer ned for blusset...

Efter mere end 30 år i en af verdens hårdeste brancher har vi som sagt sammen besluttet at drosle en anelse ned for vores professionelle liv med Babette. Det var en fest for 30 år siden, da vi åbnede, og det skal naturligvis også være en fest lige til det sidste.
I praksis betyder det, at vi fra årsskiftet vil koncentrere os om at levere Babette-oplevelser ud af huset til selskaber og andre events, og derfor lukker vi selve restaurant Babette, men bevarer Babette Catering.

Gennem de sidste par måneder har Henrik været i gang med at realisere sin store vinkælder blandt andet via vinmenuen, og det fortsætter han med frem til Babettes sidste åbningsdag, som bliver den 14. december 2019.

Køkkenet kommer til at tilberede en række af Babettes klassikere gennem årene, og så kan både vi og ikke mindst gæsterne glæde sig til, at mange af de tidligere medarbejdere kommer og leger med.

Det har – indrømmet - ikke været en nem beslutning, for på samme måde som Babette har været rammen om mange af vores gæsters bedste oplevelser, har den også været rammen om mange af vores bedste oplevelser. Men nu synes vi, at vi har ydet vores indsats for dansk gastronomi og glæder os til at tage fat på nogle nye hverdage.

Vi siger derfor naturligvis først og fremmest tak til alle vores gæster gennem årene – heriblandt selvfølgelig især de mange stamgæster, som har fulgt os for nogens vedkommende næsten hele vores karriere – og så siger vi tak til de rigtigt mange dygtige unge mennesker, som vi har haft gennem restauranten og gennem køkkenet

Som sagt så fortsætter vi med at levere Babette-mad som catering – kalenderen er fuld for resten af 2019, og der er også masser af opgaver og idéer i 2020 i form af fx pop-up restaurant

Der kommer en afskedsreception tirsdag den 17. december kl. 14 på Restaurant Babette i Vordingborg med lidt mundgodt og resterne fra Pedersens efterhånden slunkne vinkælder, som han siger...