Gæstebud med Babette

Der er nogen, som mener, at Henrik Pedersen fra Restaurant Babette er en selskabsløve - på den gode måde. Sikkert er det ihvertfald, at Restaurant Babette har specialiseret sig i at køre selskaber til både ug og den store guldmedalje.

Vi har gennem årene udviklet et særligt koncept omkring vores selskaber, så vi er i stand til at levere 7 retters menuer til flere tusinde mennesker i både telte og haller, og samtidig kan vi levere 2 retter mad til en flok på 15 i et kælderrum.

Det kan vi, fordi vi har lært, at meget i virkeligheden handler om planlægning og timing, når man kører selskaber.

Vi er fast leverandør til nogle af de virkelig tunge drenge i dansk erhvervs- og kulturliv.

Det er én ting. En anden ting er, at vi også i stigende grad er fast leverandør for rigtigt mange familier, vennekredse, mandeklubber, pigeklubber og alle mulige andre former for selskaber, hvor folk er sammen og skal hygge sig.

Uanset om der skal være reception, barnedåb, konfirmation, bryllup, runde dage, skarpe hjørner, gravøl eller noget helt ottende, så er Restaurant Babette leveringsdygtig med en skræddersyet løsning, afstemt efter ønsker og behov. 2 retter eller 7. Totalløsninger med alt fra lokaler over opdækning, kokke, tjenere, musik, oprydning og bøvlbefrielse eller en helt enkelt aften med en topkok, som hygger om 7 venner og lærer fra sig om råvarer, stegning, anretning og vinvalg.

Valget er jeres, for vi er nemme at danse med...

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk