Med Babette på Glyptoteket

Hvorfor ikke forlægge selskabet til nogle af landets mest unikke omgivelser..?

Restaurant Babette kan i samarbejde med Ny Carlsberg-fondets Glyptotek tilbyde en kulinarisk oplevelse helt i top og i fysiske rammer, som de færreste normalt får mulighed for at opleve. 

Aftenen kunne f.eks. forløbe med, at gæsterne modtages på rød løber i Glyptotekes imponerende hall, og man tjekker ind og får afleveret overtøjet i garderoben.

Derefter bevæger man sig ind i Nordens største vinterhave, hvor tjenerne står klar med champagne og spændende canapeer. Herefter bevæger selskabet sig til Glyptoteks festsal, som er dækket op med runde borde, hvide damaskduge, store stofservietter, 5-armede kandelabre og imponerende blomsterdekorationer.

Babette serverer så ”det perfekte match”; en 4-retters menu på højt gastronomisk niveau med tilhørende vine.

 

Menuen kunne f.eks. være

Velkomst

N.V J. Charpentier, Brut Tradition, Champagne

Butterdejsgrissini med trøffelmayonaise.

Bruchetta med hvidvinsmarineret ansjos, rød piment og avocado.

 

Menu

”Havets essenser”

I henkogningsglas med låg serveres lun aspic med hjertemuslinger, hummer og krabbe og grøn tang. Efter servering ihældes rygende varm krabbe/hummer bouillon.

Vin hertil: Louis Metaireau, Loire, Premier Juire, Frankrig.

*

Stegt vesterhavspigvar med blanquette-sauce

Ristede skorzoner-rødder

Vin hertil: 2005 Les Heritiers du Comte Lafon, Macon Village, Frankrig

*

”Babette classic ”

Vagtel i sarkofag, trøffel, foie gras

Vin hertil: 2005 Domaine L´arlot Clos e Chapau. Pinot noir, Bourgogne

*

”Chokolade revolution”

4 chokolader (mælk, hvid, nougat og fløde), frost, skum, snickers og guf.

Vin hertil: Domaine Poudereaux, Maury, Frankrig.

Efterfølgende serveres stempelkande kaffe og the 

samt udvalg af avecs

- evt i vinterhaven

  

Fri blød bar med øl, vand og vin

 

Pris pr. cou.  fra 1.950,- kr. inkl. moms.

 

 

Middag på Ny Carlsberg glyptotek

Aftenen kunne f.eks. forløbe med, at gæsterne modtages på rød løber i Glyptotekes imponerende hall, og man tjekker ind og får afleveret overtøjet i garderoben.

Derefter bevæger man sig ind i Nordens største vinterhave, hvor tjenerne står klar med champagne og spændende canapeer. Herefter bevæger selskabet sig til Glyptoteks festsal, som er dækket op med runde borde, hvide damaskduge, store stofservietter, 5-armede kandelabre og imponerende blomsterdekorationer.

Babette serverer så ”det perfekte match”; en 3-retters menu på højt gastronomisk niveau med tilhørende vine.

 

Menuen kunne være

Velkomst

  Sprød Cava med pouisse rapierre

Saltbagte spanske mandler

Buttersdejspuder med ansjos-smør

 

Menu

Brandade af vesterhavstorsk med krydderbrød, sisukarse og dild.

Vin hertil:2007 Maisson Louis Latour Ardeche, Chardonnay, Frankrig.

*

Variation over sprængt kalvespidsbryst, kalvefilet,

Mild sennepscreme-sauce, granulat af citron og persille

Hertil kartoffelcreme rørt med olivenolie

Vin hertil: 2007 Bodegas Equin, Protocolo, Tempranillo. Spanien.

*

”Chokolade revolution”

Tæt Cremet chokolade kage med mousse au chokolat noir

samt bærcoulis

Vin hertil: Domaine Poudereaux, Maury, Frankrig.

 

Efterfølgende serveres stempelkande kaffe og the

”evt. i vinterhaven ”

 

Pris pr. cou.  Fra 1.150,- kr. inkl. moms.

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

babette@pc.dk