Om Babette...

På toppen af Vordingborg

Babette er etableret 1991 i Vordingborg af Vivi Schou og Henrik Pedersen, som stadig er ved roret i restauranten. I 1998 blev Babette udnævnt til Årets Restaurant, og samme ære fik vi i 2017.

Babette er blandt landets førende restauranter og høster masser af anerkendelser og medaljer.
Vi serverer gastronomi i flere afskygninger fra et par retter med dagens fisk til den helt store Grand menu med 10 retter og topvine. 

Og så er vi blandt landets mest erfarne, når det handler om at afholde selskaber - uanset om det er for ti personer i en dagligstue, for femhundrede i en fabrikshal eller for totusinde i Øksnehallen..

Filosofien på Babette

Et gennemgående træk hos Babette har alle dage været, at gæsten er i højsædet. Vi vægter totaloplevelsen højt og sætter en ære i at  levere det gode værtskab.

I køkkenet er filosofien, at menuerne skal glæde både øjet og ganen. Vi er meget begejstrede for de muligheder, som vi får fra mange af vores lokale ildsjæle. Fantastiske grøntsager, velsmagende urter, frugt med sjæl og naturligvis fisk, skaldyr og kød af meget høj kvalitet.

I glasset kommer alt fra de helt store producenter til de for mange ganske ukendte små producenter. Vi lægger stor vægt på at matche maden og vinen, således at de supplerer hinanden.
Som oftest byder vi på en vinmenu, men der er så flere muligheder for at gå andre veje. Vi har altid vores køremenu eller en saftmenu til de, som gerne vil prøve noget uden procenter. Og så kan man naturligvis gå opad i både mængde og pris. Det er blot at spørge tjeneren eller få en snak om mulighederne, når man bestiller bord.