En glad aften på Babette

Vi møder ofte opfattelsen af, at en aften på Babette må være hundedyr, fordi det jo både er 5 retter gourmetmad og vinmenu og et kendt sted, som både får roser og huer og meget andet. Noget af det passer såmænd også. Faktisk passer det meste – bare ikke det med det dyre. En aften på Babette kan faktisk holdes for 1.595 kr. pr. person. Meget enkelt og meget trygt. Så ved man som vært og som gæst, hvad man har at holde sig til.

5 retters menu med vine til...

For den pris byder vi jer velkommen ved døren, får bænket overtøjet i garderoben og viser jer ind til jeres bord. I får et lille glas til velkomst og en snak om, hvad der står på menuen i aften. Vi går ud fra, at I er sultne, så vi har sådan set beregnet 5 retter mad til jer. Pr. person. Brød kommer der også, og er man til postevand, er det ad libitum. Og for ikke at I skal sidde og tørste følger der naturligvis en vinmenu med, som vi har valgt, så den passer til det mad, vi serverer. Hvis I hellere vil svinge jer lidt op på f.eks. rødvinen, koster det måske lidt ekstra, men sådan er det jo også med skræddersyet tøj. Men holder I jer til konceptet, slutter vi af med en kop kaffe og holder os på det runde tal 1.595,- kr.

Babette Grand Plus menu....

Vi har selvfølgelig også vores udvidede menu, som vi kalder grand plus menuen - her starter vi også med et lille glas til velkomst serveret med lidt små appetizers. Herefter står den på yderligere 10 serveringer selvfølgelig ledsaget af lige så mange skønne vine. Til at runde måltidet af serverer vi lidt kaffe/the med petit four og en avec fra vores imponerende udvalg. Ovenpå sådan en aften, er det altid rart at slutte af med en kølig pilsner, og huset har en pænt udvalg af Carlsbergs øl. Hele herligheden her koster 2,200,- kr. men så lover vi jer også, at vi har "fået ram" på jer.

Trygge rammer om gæstebud ...

Alt det her siger vi nu mest for at gøre jer trygge. Vi har det sådan her på Babette, at vi stadig er beæret over, at folk vil besøge os og være vært for deres gæster hos os.

Så vores opgave er at skabe trygge rammer og sørge for, at I som enten vært eller gæst kan nyde det gode selskab, den dejlige mad, de skønne vine og de rare omgivelser.

Har I lyst til en aften i trygge rammer og uden overraskelser andet end de positive, så ring trygt og bestil bord til en glad aften på Babette på telefon 55 34 30 30.

Velkommen.

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk