Ugens Brasserie-menu

 

Cremet græskar suppe - grøn olie - creme fraiss

*

Stegt lam, pebberfrugt, kål - kartoffel

*

Æble trifli - hvidchokolade crumble 

 

Der tages naturligvis forbehold for nye retter og små ændringer på menuen, så ring evt og hør nærmere om dagens helt aktuelle menu.

 

Klassisk julemenu.

serveres fra d 24.11

Bagt torsk - Brasserede Julesalat - Appelsin sky.

*

Confiterede andelår - rødkål - ande sauce.

*

Ris alamande - hvidchokolade - lakrids 

 

Pris pr. cou 425 kr. 

Tilkøb af 

Kold bord.

 Marinerede sild - Æble - pebberod 

Karry Sild - pocherede æg 

Graved laks - ræve sauce 

Pate en croute.

Pris pr, cou 125 kr. 

"Jule ost " Vacherin Mon´t dor Klassisk fransk rødkids ost med frugt compot og brød 

Pris pr, cou 145 kr. 

 

Brasserie-priser

 

2 retter 345 kr. 

3 retter 425 kr. 

Brasseri pakken.

3 retter med 1 gl hvid og rødvin samt kaffe 695 kr. 

Restaurant Babette


Kildemarksvej 5

4760 Vordingborg

55 34 30 30

babette@pc.dk