Den særlige lejlighed
Fejr de særlige øjeblikke i livet med os - fra jubilæum til konfirmationer og fra runde fødselsdage til guldbrylluppet.
Vi står klar til at gøre din fest til noget helt særligt, så lad os skræddersy en middag, præcis som du ønsker det.
Vi kan komme til jer, hjælper med anbefaling af et venue, samt tilbyder at afholde jeres specielle dag hos os i Babette Dining Room.
Eksternt | 10-200 gæster
Dining Room | 8-24 gæster
Kuvertpriser | fra DKK 850 inkl. moms
Menueksempler
- 
      
        
          
        
      
      Menueksempel Forår 2024 | 70 gæster | Konfirmation Velkomst - Udvalg af salte snacks 
- Limoncello Spritz 
 Menu - Fjordrejer med hvide asparges & sauce mousseline 
 Surdejsbrød & smør
- Grillet kalvemørbrad med ærter Française, farserede morkler, kalvesky med beurre noisette & langpeber 
- Rabarber Pavlova med marengs, hibiscus, créme chantilly, rabarberkompot & skovjordbærsorbet 
 Petits fours - Flødeboller med citron & timian 
- Cannelé Bordelais med mørk rom & vanilje 
 Menu og kokke 
 DKK 1.000 pr. kuvert inkl. moms
- 
      
        
      
      Menueksempel Sensommer 2023 | 45 gæster | 50-års fødselsdag Velkomst - Luques oliven marineret med citron & laurbær 
- Crudite af sommergrønt med urtedip 
- Knækbrød med kalvetatar & Karl Johan 
- Blinis med Oscietre caviar, creme fraiche & løg - Champagne 
 Menu - Bagt torsk med blomkål, mandler & syltet citron 
- Grillet hummer med nye rødbeder, solbær & hybenrose 
- Søtunge farseret med bakskuld, stegte kantareller & majs, blanquette sauce med rogn & urter 
- Hindbær pavlova med marengs, hvid chokolade & sorbet - Tilpasset vinmenu 
 Aprés - Udvalg af petits fours & chokolader - Kaffe & the 
 Menu, drikkevarer og personale 
 DKK 2.150 pr. kuvert inkl. moms
- 
      
        
      
      Menueksempel Jul 2023 | 60 gæster | Guldbryllup Velkomst - Blonde Amfissis oliven syltet med citron & laurbær 
- Kammuslingtatar, radiser & peberrod 
- Jordskokketærte med löjrom & purløg 
- Ristet brioche med foie gras terrin & sort peber - Champagne 
 Menu - Blæksprutte med knoldselleri, syltede asparges & velouté sauce 
- Bagt Vesterhavstorsk med pommes pure, brunet bakskuldsmør & de sidste kålskud 
- Berberiand - stegt bryst & krokette af confiteret lår - med rød endive & aromatisk pebersauce med tyttebær 
- Nicaliso-chokolade fra Friis Holm med bitre, sure & søde citrusfrugter - Tilpasset vinmenu 
 Apres - Pate de fruit med pære, kardemomme & bergamotte 
- Karamelfudge med mandler & kakaonibs - Kaffe & the 
 Menu, drikkevarer og personale 
 DKK 1.950 pr. kuvert inkl. moms
 
          
          
        
       
          
          
        
       
          
          
        
       
          
          
        
       
          
          
        
       
          
          
        
      Skræddersyede øjeblikke
Receptioner, firmafester og private øjeblikke - lad os skabe rammen for jeres næste event.
 
                         
            
              
            
            
          
              