Reception

Til receptioner, store og små, er en cateringløsning fra Babette den sikre vinder.

Lad vores professionelle kokke sørge for snacks, elegante kanapeer og fingerfoods, mens vores kompetente bar- og serveringspersonale opvarter gæsterne.

Vi sammensætter indhold efter jeres ønsker og budget, for at skabe en unik løsning til anledningen og omgivelserne.

Antal | 50-1000+ gæster

Priser | fra DKK 695 ex. moms.

Se menueksempler og priser på afholdte arrangementer nedenfor.

Menueksempler

  • Menueksempel

    Vinter 2024 | 300 gæster | Kundepleje

    Salte snacks

    • Lucques oliven med citron & laurbær

    • Sprøde butterdejsstænger med Piment d’Espelette

    Omdelte kanapeer

    • Friteret polenta med vintertrøffel & parmesan

    • Vinterradiser med estragoncreme & sprød sobatcha

    • Grillet brioche med røget laks, rogn & purløg

    • Profiteroles med heltrogn, rygeost & dild

    • Jomfruhummertatar med hvidløg, tomat & hummervinaigrette

    Madstationer

    • Pocheret landkylling med stegte svampe, vinterkål & skysauce med estragon

    • Bagt torsk med blomkål, mandler, saltsyltet citron, kapers & luftig sauce med beurre noisette

    Petits fours

    • Flødeboller med citron & timian

    • Cannelé Bordelais med mørk rom & vanilje

    DKK 950 pr. kuvert ex. moms

  • Menueksempel

    Vinter 2023 | 80 gæster | Åbent Hus

    Snacks

    • Blonde Amfissis oliven syltet med citron & laurbær

    • Kartoffelchips med tørrede svampe- & æbleeddikepulver

    Kanapeer

    • Franske Le Gall østers med grillet citron

    • Norske kammuslinger i egen skal med peberrod & mandler

    • Cruditéer af vinterens grøntsager med urtedip

    • Gourgeres med Comté & vintertrøffel

    • Krustader med søkogte rejer & citroncreme

    Hovedret

    • Braiseret svinekæbe med timian- & løgsauce, kartoffelkompot & bælgfrugter

    Desserter

    • Små tærter med chokoladecreme, hindbær og marengs

    • Pate de fruit med pære, kardemomme & bergamotte

    • Karamelfudge med mandler & kakaonibs

    DKK 980 pr. kuvert ex. moms

Relaix & Château

Minder

Organisering og afvikling af Relais & Châteauxs årlige gallamiddag for deres medlemmer.